Характер і яйця: Зінченко розповів, що йому сподобалося в Арсеналі, який переміг

Переглядів 4283
Дмитро Котков Дмитро Котков
0 голосів
Характер і яйця: Зінченко розповів, що йому сподобалося в Арсеналі, який переміг
Олександр Зінченко. Фото: Google
26-річний український футболіст Олександр Зінченко висловився стосовно перемоги його команди в матчі АПЛ з Астон Віллою (4:2). В цій зустрічі українець вперше забив в рамках чемпіонату Англії.

Український захисник лондонського Арсенала Олександр Зінченко висловився про вольову перемогу у матчі АПЛ з Астон Віллою (4:2). У цьому поєдинку українець відзначився своїм дебютним голом в АПЛ та за «канонірів».

«Чесно кажучи, грою в першому таймі я не зовсім був задоволений. У другому таймі ми продемонстрували свій характер і що у цієї команди є яйця. І я радий допомогти своїй команді забитим голом, але моїм пріоритетом завжди були три очки», – сказав Зінченко в інтерв’ю Football London.

Також український футболіст прокоментував гру Габріеля Мартінеллі та Лео Троссарда.

«Мартінеллі — неймовірний гравець, ми всі знаємо його якості. Він такий швидкий і небезпечний і завжди йде вперед. Відтоді, як він вийшов на поле, він приніс свіжість, але Лео Троссард також виконав чудову роботу, і він також дуже важливий для нас», – додав Зінченко.

Що стосується Зінченка, то він став шостим українцем, який відзначився голом в Прем'єр-лізі Англії. 

Стосовно турнірного положення Арсенала, то зазначимо, що лондонці ідуть на першому місці в АПЛ, випереджаючи другий Ман Сіті на два бали та маючи ще гру в запасі.