Перший гол за Арсенал Зінченко забив чемпіону світу Мартінесу: аргентинець став найкращим воротарем мундіалю-2022

Переглядів 2275
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Перший гол за Арсенал Зінченко забив чемпіону світу Мартінесу: аргентинець став найкращим воротарем мундіалю-2022
Еміліано Мартінес з призом найкращому воротарю мундіаля. Фото: Google
Українцю Олександру Зінченку вдалося вперше відзначитися голом за лондонський Арсенал. Український футболіст це зробив після класного удару у другому таймі зустрічі з Астон Віллою.

26-річний український футболіст Олександр Зінченко записав до свого активу дебютний гол у футболці Арсенала. Українець приєднався до компанії співвітчизників, які раніше також забивали в АПЛ.

Вчора, 18 лютого, в рамках 24 туру АПЛ лондонський Арсенал на виїзді з камбеком виграв у Астон Вілли.

У першому таймі перемогла команда з Бірмінгема з рахунком 2:1. На голи Воткінса та Коутінью «канонири» відповіли точним ударом Сака. У другому таймі українець Зінченко відзначився класним голом за лондонську команду. Цей забитий м'яч для Сашка став дебютним за Арсенал. А в додатковий час лондонці змогли видряпати перемогу після автоголу Мартінеса та точного удару Мартінеллі. Як підсумок, Арсенал переміг з рахунком 4:2.

Що стосується Зінченка, то він став шостим українцем, який відзначився голом в Прем'єр-лізі Англії. Цікаво, що дебютний гол за Арсенал Зінченко забив чемпіону світу у складі збірної Аргентини Еміліано Мартінесу, який став найкращим воротарем мундіалю-2022 в Катарі.

Стосовно турнірного положення Арсенала, то зазначимо, що лондонці ідуть на першому місці в АПЛ, випереджаючи другий Ман Сіті на два бали та маючи ще гру в запасі.