Хет-трик Сікана вивів молодіжну збірну України на Євро-2023: підопічні Ротаня розгромили словаків

Переглядів 1291
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Хет-трик Сікана вивів молодіжну збірну України на Євро-2023: підопічні Ротаня розгромили словаків
Молодіжна збірна України вийшла на Євро-2023. Фото: Google
Молодіжна збірна України у другому стиковому матчі за право зіграти на Євро-2023 обіграла одноліток зі Словаччини з рахунком 3:0.

У п’ятницю, 23 вересня, команда Руслана Ротаня програла перший стиковий матч за право зіграти на молодіжному Євро-2023 одноліткам зі Словаччини з рахунком 2:3. Тому сьогодні збірній України U-21 обов’язково потрібно перемагати.

Відмітимо, що сьогодні ворота нашої команди захищає голкіпер Шахтаря Трубін, якого Олександр Петраков відпустив на допомогу молодіжці з головної команди країни.

У першому таймі наші хлопці більше контролювали матч, але все це відбувалося далеко від карного майданчика суперника, тому відкрити рахунок у першому таймі гри проти словаків українці не змогли.

На старті другого тайму молодіжна збірна України вийшла вперед. Результативний удар на свій рахунок записав форвард Шахтаря Сікан. На 54-й хвилині все той же Сікан оформив дуль та зробив рахунок 2:0 на користь нашої команди, а на 66-й хвилині Криськів перехопив передачу словака та вивів Сікана на порожні ворота, а останній оформив хет-трик.

Фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу молодіжної збірної України над однолітками зі Словаччини з рахунком 3:0.

До вашої уваги пропонуємо ексклюзивне інтерв'ю «УФ» колишнього форварда Динамо та Рейнджерс Олега Саленка, який дав прогноз на матч Україна – Шотландія в Лізі націй.