ХІТ отримав суперників у футзальній Лізі чемпіонів: відомі дати поєдинків

Переглядів 307
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
ХІТ отримав суперників у футзальній Лізі чемпіонів: відомі дати поєдинків
Футболісти ФК ХІТ. Фото: ФК ХІТ
Київський ХІТ отримав суперників в основному раунді футзальної Ліги чемпіонів 2023/24. Жеребкування турніру відбулося вчора в середу, 5 липня.

ХІТ стане єдиним представником України в головному євротурнірі, здобувши свій перший титул української Екстраліги за підсумками сезону 2022/23.

Кияни пропускатимуть попередній раунд Ліги чемпіонів та розпочнуть євросезон одразу з основної частини турніру. До однієї групи з українським клубом потрапили португальський Спортинг, хорватський Олміссум та казахстанський Аят.

Матчі у групі відбудуться на майданчику Олміссуму з 24 по 29 жовтня. В еліт-раунд Ліги чемпіонів пройдуть три найкращі команди квартету.

  • Спортинг — дворазовий володар Кубка чемпіонів, востаннє вигравав турнір у сезоні 2020/21. Чинний фіналіст Ліги чемпіонів та 18-разовий чемпіон Португалії.
  • Олміссум, дворазовий чемпіон Хорватії, втретє братиме участь у розіграші Ліги чемпіонів. Найкращий результат клубу на турнірі — вихід до 1/8 фіналу в сезоні 2020/21.
  • Аят, п'ятиразовий медаліст чемпіонату Казахстану, втретє в історії гратиме в ЛЧ. У сезоні 2019/20 діставався еліт-раунду турніру, а минулого року вилетів за підсумками основної частини.