«Хлопці бачать турнірне положення і переживають»: ван Леувен поділився враженнями від перемоги над Інгульцем

Переглядів 348
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Хлопці бачать турнірне положення і переживають»: ван Леувен поділився враженнями від перемоги над Інгульцем
Патрік ван Леувен. Фото: Зоря
Головний тренер луганської Зорі Патрік ван Леувен прокоментував перемогу своє команди над Інгульцем у черговому турі чемпіонату України.

Зоря без проблем обіграла Інгулець з рахунком 2:0, але ван Леувен не до кінця задоволений грою своїх футболістів. Фахівець вважає, що вони надто переймаються через те, що мають шанси на чемпіонство в УПЛ.

«На мою думку, не найкраща наша гра, адже початок був важкий. Хлопці переживають, бо бачать турнірне положення команди, коли успіх все ближче і впоратися з емоціями складно. У нас були моменти і для реалізації, і для гри через фланг. 

В нас це виходило, але набагато пізніше, ніж можна було. Загалом ще багато створених моментів нашими футболістами не реалізовані залишилися. Але в цілому, ми перемогли - тому це добрий результат».

Також фахівець зазначив, що у його команди є потенціал.

«Я казав хлопцям, що якщо ви хочете показувати свої амбіції та гарні результати в команді, наразі, УПЛ це краща можливість для вас усіх. Все залежить тільки від вас. 

Така настанова була через те, що більшість команди були новачками та молодими гравцями. А коли вже ми почали набирати обертів я казав, що у нас є потенціал для подальших звершень», — сказав фахівець після матчу з Інгульцем.

До завершення чемпіонату підопічні ван Леувена проведуть ще три гри: проти Шахтаря вдома (24 травня), Олександрії на виїзді (28 травня) та вдома проти Минаю (3 червня).

X