Два ексдинамівця принесли сьому поспіль перемогу Зорі: команда ван Леувена продовжує дихати в спину Дніпру-1

Переглядів 754
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Два ексдинамівця принесли сьому поспіль перемогу Зорі: команда ван Леувена продовжує дихати в спину Дніпру-1
Володимир Бражко чітко виконує пенальті у ворота Інгульця. Фото: УПЛ
Луганська Зоря впевнено перемогла Інгулець і фактично гарантувала собі бронзові нагороди чемпіонату. Більш того – «мужики» всерйоз претендують на срібло.

Стабільність – ознака професіоналізму та класу. Це про луганську Зорю. Нині колектив голландця Патріка ван Леувена демонструє певно найкращу гру з поміж усіх команд УПЛ. 

В 27 турі  луганчани приймали в Києві Інгулець і не мали жодних проблем, спокіно та на класі перегравши колектив з Петрового, забивши по голу в кожному з таймів. 

У першій 45-хвилинці гол до свого активу записав вихованець київського Динамо Володимир Бражко. 21-річний півзахисник впевнено реалізував пенальті на 21-й хвилині гри. Символічно.

А в таймі номер два, вже під самісіньку завісу гри, голом відзначився ще один ексдинамівець Назарій Русин.

УПЛ. 27 тур

Зоря – Інгулець 2:0 (1:0)

Голи: Бражко, 21 (пен.), Русин, 81.

Після цієї гри Зоря, як і раніше посідає третю сходинку в турнірній таблиці УПЛ, випереджаючи київське Динамо на вісім очок. До завершення чемпіонату хлопці ван Леувена проведуть ще три гри: проти Шахтаря вдома (24 травня), Олександрії на виїзді (28 травня) та вдома проти Минаю (3 червня).

Щодо Інгульця, то команда Сергія Ковальця продовжує  знаходитися в підвалинах турнірної таблиці  – 12 місце. Покращити турнірне становище Інгулець спробує та скоріш за все зможе в заключних матчах чемпіонату.

Їх суперниками будуть невмотивовані Металіст 1925 та Львів, а також сусiди по турнірній таблиці з рівненського Вереса.