«Хоч сьогодні Динамо і не входить до топ-3 УПЛ»: Палкін висловився про ставлення до головного суперника Шахтаря

Переглядів 1517
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Хоч сьогодні Динамо і не входить до топ-3 УПЛ»: Палкін висловився про ставлення до головного суперника Шахтаря
Сергій Палкін. Фото: Google
Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін, коментуючи здобуття його клубом чемпіонського звання, не забув і про принципових ворогів та розповів про історію протистояння з Динамо від початку до сьогодення.

Друга після Ріната Ахметова людина в керівництві донецького Шахтаря, їх генеральний директор Сергій Палкін, дав розлоге інтерв'ю Ютуб-каналу Гончарова, де з поміж іншого згадав, як зародилося принципове протистояння «гірників» проти Динамо.

«До того, як Рінат Ахметов узяв клуб, «Динамо» було тотальним гегемоном. Тоді подумати, що ти станеш чемпіоном, маючи в суперниках «Динамо», – це було б просто ненормально.

Коли Рінат Ахметов офіційно озвучив завдання стати чемпіонами, з того моменту й розпочалася ця боротьба. Зрозуміло, не відразу – це йшло місяць за місяцем, рік за роком. Але коли «Динамо» почало розуміти, що ми стаємо серйозною силою – у той момент і почалася серйозна боротьба».

Також Сергій Палкін максимально коректно прокоментував спад в грі та результатах Динамо в поточному сезоні, відмітивши, що попри все вважає їх, як і раніше принциповими конкурентами. 

«Хоч сьогодні Динамо і не входить до трійки кращих в УПЛ, але все одно гра з ними – як і раніше, дуже серйозна подія для нас. Навіть якщо це просто товариська гра – все одно битимемося до останнього. Це вже, знаєте, у підкірці сидить.

У нас нормальні взаємини і з генеральним директором, і з президентом Динамо. Ми зідзвонюємося по деяким ключовим футбольним питанням. В нас нормальний контакт».

Нагадаємо, що в поточному сезоні донецький Шахтар достроково гарантував собі звання чемпіонів УПЛ, перемігши в 29-му турі Дніпро-1 з рахунком 3:0.

«Гірникам» вже навіть встигли вручити їх чотирнадцятий комплект золотих нагород в історії.