«Хочу бути міністром спорту або президентом УАФ»: ексфорвард збірної України зробив сенсаційну заяву

Переглядів 1291
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
«Хочу бути міністром спорту або президентом УАФ»: ексфорвард збірної України зробив сенсаційну заяву
Роман Зозуля. Фото: Google
Колишній нападник національної команди України Роман Зозуля зізнався, що хотів би стати міністром спорту або президентом УАФ, а також додав, що це бажання багатьох колишніх футболістів.

Ексфорвард Дніпра та національної збірної України Роман Зозуля розкритикував чинного міністра спорту Вадима Гутцайта. Колишній нападник назвав правила відсторонення українських спортсменів від міжнародних змагань через участь росіян та білорусів незрозумілими:

«Одним можна, іншим – ні, одні грають, інші – ні. Поставте тоді для всіх однакові умови. Я розумію борців, дзюдоїстів. Людина готується все життя, щоб поїхати на чемпіонат світу, на Олімпіаду. Потім йому кажуть «ні», він дивиться, а іншим кажуть «так». Тенісистам проти білорусів грати можна». 

Зозуля заявив, що йому цікава посада міністра спорту або президента УАФ:

«Або міністр спорту, або президент УАФ. Мені цікаві два цих напрямки. Якщо я скажу, що не цікаво, тоді збрешу».

Також Зозуля сказав, що це бажання багатьох колишніх гравців:

«Злукавлю, якщо скажу, що футболіст, який закінчив кар’єру та не хоче бути тренером, не хоче бути президентом УАФ. Мені здається, кожен футболіст хоче. Якщо спитаєш «хочеш бути тренером?», скаже «ні», потім спитаєш «а президентом УАФ?», він теж скаже «ні», ну то він бреше».

Наостанок екснападник розповів, з якою метою він хоче зайняти посаду:

«Я хочу, якщо брати міністерство спорту, то розвивати спорт, якщо брати УАФ, то розвивати футбол. Прямо чешеться, хочеться допомогти дітям, допомогти Україні та нарешті відновити футбол», – сказав Зозуля в інтерв’ю Sportarena.