«Хочу обіграти Зінченка та Жезуса»: Гвардіола висловився про українця перед матчем з Арсеналом

Переглядів 401
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Хочу обіграти Зінченка та Жезуса»: Гвардіола висловився про українця перед матчем з Арсеналом
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Хосеп Гвардіола заявив, що не шкодує про продаж клубом Манчестер Сіті нападаючого Габріеля Жезуса та захисника Олександра Зінченка до лондонського Арсеналу.

Хосеп Гвардіола напередодні матчу Манчестер Сіті – Арсенал у рамках 1/16 фіналу Кубка Англії висловився про те, чи не шкодує він про продаж Олександра Зінченка та Габріеля Жезуса «канонірам». Адже зараз вони є головними конкурентами його команди в АПЛ.

«Алекс і Габріель були з нами приголомшливими. Я неймовірно поважаю їх як людей та футболістів. Я радий їхнім успіхам. Обидва вони покинули клуб, бо самі захотіли цього».

Фахівець зазначив, що обидва гравці хотіли знайти для себе новий виклик, і їм це вдалося в Арсеналі.

«Алекс багато разів міг піти, але вирішував залишатися. Так само і Габріель. Вони були в Ман Сіті багато років, і їм був потрібен новий виклик. Я хочу обіграти їх, конкурувати з ними завтра, наступні тижні, цього сезону і в майбутньому», – цитує тренера Goal.

Нагадаємо, що Жесус та Зінченко перейшли з Манчестер Сіті до Арсеналу влітку минулого року. Українця було продано за 35 мільйонів євро, а бразилець – за 52,2 мільйона євро.

На рахунку форварда цього сезону 20 матчів, у яких він забив п'ять голів і віддав сім асистів. В активі Зінченка один асист у 15 поєдинках.

Арсенал випереджає Ман Сіті на п'ять очок після 19 зіграних поєдинків, маючи одну гру у запасі. Кубкова іра між суперниками відбудеться у п'ятницю, 27 січня. Старт гри – о 22:00.