«Хочу подякувати»: Забарний звернувся до українців після переходу в Борнмут

Переглядів 779
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Хочу подякувати»: Забарний звернувся до українців після переходу в Борнмут
Ілля Забарний. Фото: Борнмут
Новоспечений футболіст Борнмута Ілля Забарний записав відеозвернення до фанів київського Динамо та до українських воїнів. Захисник збірної України висловив слова подяки.

20-річний захисник Ілля Забарний звернувся до фанатів київського Динамо та до українських військових після свого трансферу в англійський Борнмут.

«Шановні вболівальники! Настав момент прощатись з рідним клубом, який виростив мене тим, ким я зараз є. Хочу подякувати нашим хоробрим воїнам, захисникам за можливість представляти нашу країну на світовому рівні», – сказав Ілля Забарний в відеозверненні, яке було опубліковане в клубному інстаграмі київського Динамо.

Окрім того, футболіст збірної України висловив свою подяку представникам Динамо.

«Також дякую вам за шалену підтримку, партнерам по команді, тренерському штабу, медичному персоналу. Це повністю ваша заслуга. Дякую керівництву ФК Динамо Київ, що дали шанс проявити себе в одному з найкращих чемпіонатів світу», – додав Забарний.

Зазначимо, що на даний момент Борнмут після кризової серії без перемог з 17 очками в активі знаходиться на 18 місці в турнірній таблиці АПЛ та ризикує вилетіти до Чемпіоншіпа.

 

X