«Ми хочемо виграти трофеї цього року»: Кривцов поділився амбіційними планами після переходу в Інтер Маямі

Переглядів 3424
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Ми хочемо виграти трофеї цього року»: Кривцов поділився амбіційними планами після переходу в Інтер Маямі
Сергій Кривцов. Фото: Інтер Маямі
31-річний український захисник Сергій Кривцов висловився стосовно своїх планів на майбтунє з новою для себе командою, яка виступає в MLS і президентом якої є Девід Бекхем.

Український захисник Сергій Кривцов, який став гравцем Інтера Маямі, висловився стосовно свого переходу в американський клуб. 

«Я дуже радий приєднатися до такого топ-клубу, як Інтер Маямі, і готовий приступити до роботи. Ця команда хоче досягти великих результатів, і я хочу допомогти їй у цьому. Я дуже хочу почати грати і віддати все на полі і поза ним для клубу», - сказав Кривцов в інтерв’ю клубній прес-службі Інтера Маямі.

Також український футболіст відзначив розвиток свого нового клубу та загалом MLS, у якій грає Інтер Маямі.

«Мені дуже подобається, як розвивається Інтер Маямі і як ця команда стає кращою з кожним роком. Я думаю, що це чудова команда, і ми хочемо виграти трофеї цього року. Я думаю, що можу дати цій команді трохи впевненості… І я знаю, що MLS стає кращою з кожним роком», – додав Кривцов.

Уродженець Запоріжжя Кривцов у 2007-2010 роках виступав за запорізький Металург. Потім у 2010-2023 захисник грав за донецький Шахтар, з яким він виграв купу різних трофеїв. З 2011 року Кривцов захищав кольори збірної України. До слова, разом з національною командою України (U-19) Сергій виграв молодіжний чемпіонат Європи 2009 року.

Додамо, що президентом Інтера з Маямі є легенда Манчестер Юнайтед та збірної Англії Девід Бекхем. А тренує нову команду Кривцова Філ Невіл, який також грав за МЮ та англійську збірну.

X