«Як батько, я маю забезпечити безпеку своєї родини»: Кривцов прокоментував свій перехід в Інтер Маямі

Переглядів 3110
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Як батько, я маю забезпечити безпеку своєї родини»: Кривцов прокоментував свій перехід в Інтер Маямі
31-річний український дефендер Сергій Кривцов, який продовжить кар’єру в американській команді Інтер Маямі, висловився про свій трансфер в клуб MLS.

Новоспечений центральний захисник ФК Інтер Маямі Сергій Кривцов поділився емоціями від переходу в новий клуб, який виступає в MLS.

«Всі знають про війну в Україні. Я чув звуки вибухів, їх чули мої діти, і так бути не повинно. Як батько, я маю забезпечити безпеку своєї родини», – сказав Кривцов в інтерв’ю Aol.

Також екс-футболіст Шахтаря висловився про українців та українських військових і подякував США за підтримку батьківщини.

«Пишаюся своїм хоробрим українським народом та нашими воїнами. І звісно ж, я впевнений у перемозі. Хотів би сказати велике дякую США за підтримку України», - додав Кривцов.

Уродженець Запоріжжя Кривцов у 2007-2010 роках виступав за запорізький Металург. Потім у 2010-2023 захисник грав за донецький Шахтар, з яким він виграв купу різних трофеїв. З 2011 року Кривцов захищав кольори збірної України. До слова, разом з національною командою України (U-19) Сергій виграв молодіжний чемпіонат Європи 2009 року.

Додамо, що президентом Інтера з Маямі є легенда Манчестер Юнайтед та збірної Англії Девід Бекхем. А тренує нову команду Кривцова Філ Невіл, який також грав за МЮ та англійську збірну.

X