«Хочу спробувати повторити»: коментатор Волочай висловився про колегу Кириченка, якого звільнила Setanta

Переглядів 2084
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Хочу спробувати повторити»: коментатор Волочай висловився про колегу Кириченка, якого звільнила Setanta
Виталий «V1lat» Волочай. Фото: Google
Коментатор Megogo, Setanta Sports, Суспільне Спорт Віталій Волочай (V1lat) поділився думкою про ситуацію навколо свого колеги Юрія Кириченка.

27 жовтня Setanta Sports оголосила про припинення співпраці з Кириченком, який у прямому ефірі відпрацював на матчах Фенербахче – Карагюмрюк для Megogo та Штутгарт – Уніон на Сетанті, з якою коментатор співпрацював п'ять років.

Волочай висловив свою точку зору щодо цього інциденту.

«Я не знаю, як це вийшло, але не має бути такого, що він має стояти на цих двох матчах. Чому він не зробив вибір на користь одного чи іншого матчу – питання іншого.

Стосовно глядача – це неправильно, це неповага. Тут питань нема. Але, млинець, це геніально. Я не знаю, чи я зміг так. Я хочу спробувати повторити це у домашніх умовах, але ніколи не зроблю цього в ефірі», – сказав Волочай в інтерв'ю YouTube-проекту «Небезпечна передача».

Нагадаємо, ситуація набула публічного розголосу після того, як Віктор Вацко в ефірі авторського проекту On Air на YouTube розповів, як Кириченко у прямому ефірі прокоментував два матчі з перетином у 45 хвилин.

Кириченко пояснив свій вчинок тим, що опинився у безвихідному становищі, а не керувався фінансами.