«Хочуть відвернути увагу від головного»: Циганик пояснив, чому назвав Динамо «нашим під час гри з Шахтарем»

Переглядів 1140
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Хочуть відвернути увагу від головного»: Циганик пояснив, чому назвав Динамо «нашим під час гри з Шахтарем»
Ігор Циганик. Фото: Google
Український футбольний журналіст Ігор Циганик розповів, чому під час поєдинку 22-го туру чемпіонату України між Динамо і Шахтарем назвав киян «нашими».

Матч 22-го туру УПЛ між Динамо і Шахтарем завершився внічию з рахунком 1:1.

Ігор Циганик коментував головне всеукраїнське дербі і назвав Динамо «нашими», за що отримав порцію критики від шанувальників Шахтаря. Після гри журналіст заявив, що хтось хоче відвернути увагу від того факту, що суддівство в поєдинку було на користь донецького клубу.

«Я, чесно кажучи, навіть на цьому не концентруюся. Коли починають говорити про коментатора, значить, хочуть відвернути увагу від головного. 

Те, що в тому матчі не поставили пенальті на Ракицькому, те, що там Шахтар повідривав ноги, те, що Бондарю і Бондаренку повинні були дати червону картку. Так про це не говорять».   

Циганик зізнався, що іноді може назвати «нашими" і Шахтар

«Говорять про те, що сказав коментатор. Чому я так говорив? У мене іноді буває таке, що я і щодо Шахтаря можу це слово сказати. Ти, коли коментуєш, намагаєшся ніби спробувати уявити, як би ти робив. 

За ту чи іншу команду. А особливо за команду, яка програє, яка намагається щось придумати. Хочеться їм якось допомогти».

Також Циганик упевнений, що акцентують увагу на ньому, щоб не зчинився скандал через суддівство, яке було лояльним до Шахтаря.

«І в такій ситуації можна трохи поговорити. Але мені то, знаєш... Суть у тому, що, коли починають говорити про коментатора, значить від чогось хочуть відвернути увагу. Ось і все. Я тобі кажу, у цьому матчі суддя чітко працював на Шахтар», - наводить слова Циганика FootballHub.

Після 24 зіграних матчі в УПЛ Шахтар лідирує в турнірній таблиці чемпіонату України з 59 очками в активі. Динамо зіграло на один поєдинок менше і з 44 балами в активі йде на четвертій позиції.