«Хотілося плакати»: форвард Шахтаря розчарований результатом матчу проти збірної Іспанії на Євро-2023

Переглядів 13565
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Хотілося плакати»: форвард Шахтаря розчарований результатом матчу проти збірної Іспанії на Євро-2023
Богдан В’юнник. Фото: УАФ
Форвард молодіжної збірної України Богдан В'юнник прокоментував результат поєдинку проти команди Іспанії в заключному турі групового етапу Євро-2023.

Нападник австрійського Грацера (права на гравця належать донецькому Шахтарю) та молодіжної збірної України Богдан В'юнник залишився не до кінця задоволеним підсумковим результатом у грі проти однолітків з Іспанії (2:2).

«Чесно кажучи, ми розчаровані, бо реально домінували. Ми думали, що можемо перемогти. 

У другому таймі ми намагалися зберегти енергію, намагалися контратакувати. Було так прикро, коли ми пропустили. Наша команда як сім'я, і з кожним хорошим моментом, кожним голом, кожною перемогою ми набираємось хоробрості. Це надає нам великої впевненості», – сказав В'юнник. 

Також нападник прокоментував і свій гол у ворота Іспанії.

«Мій гол? Це нормальна тактика і з Назаренком, і зі мною. Ми два швидкі гравці, і наша мета – вибігти на цей відкритий простір. Він прострелив мені, і я забив.

Ви не уявляєте, наскільки важливим був для мене гол. На мою адресу було багато критики, що я не можу забивати, і я відчував сильний тиск, але сьогодні намагався бути спокійним. Коли я забив, мені дуже хотілося плакати», – цитує В’юнника офіційний сайт УЄФА. 

  • В 1/4 фіналу підопічні Руслана Ротаня зіграють з переможцем квартету D. Наразі там впевнено лідирує Франція, у якої шість очок. Друга Італія та третя Швейцарія мають по три бали. У четвертої Норвегії нуль залікових пунктів.
  • 28 червня у заключному турі Італія зіграє з Норвегією, а Франція з Швейцарією. Судячи з усього, українці зіграють з французами.
  • Команда Ротаня перетиналася із цією збірною у відбірковому етапі на Євро-2023. Наші хлопці зіграли одну гру в нічию 3:3, а іншу програли 0:5.
  • Поєдинок 1/4 фіналу Євро-2023 за участі збірної України відбудеться другого липня в румунському місті Клуж.