«Клуб перетворився у притулок для відвертих ворогів України»: жорстка заява ультрас Динамо

Переглядів 18909
Павло Клименко Павло Клименко
5 голосів
«Клуб перетворився у притулок для відвертих ворогів України»: жорстка заява ультрас Динамо
Фото: WBC
Ультрас київського Динамо із групи WBC опублікували заяву з приводу останніх подій клубу. Фанати виступили проти нинішнього керівництва біло-синіх.

Ультрас заявили, що при створенні нового екіпірування Динамо на сезон 22/23 було впроваджено традиції єдності, яких, за словами динамівської торсиди, ніколи не було між рухом та Суркісами.

«Ми правильно розуміємо, що клуб вирішив, що між ним та фанатами є якась єдність? У минулому році головний тренер клубу стверджував, що фанати, які приїхали на виїзд у Тернопіль – це не Динамо. А зараз клуб заявляє про нашу з ним єдність. З 2014 року фанати Динамо боряться за незалежність України з російською федерацією, чиї інтереси тут роками відстоює один з власників клубу». 

За словами фанатів, нині столичний клуб – це локальне місце для людей, які зрадили країну.

«На наш погляд, нинішнє «Динамо», на жаль, перетворилося у пристанище для відвертих ворогів України, промосковських колаборантів на кшталт різних суркісів, львочкіних, пузанових та інших негідників, які спокійно відвідують матчі легендарного клубу з самого серця Великої Країни.

Якщо досі є ті, хто не розуміє наш посил, то пояснимо на прикладі тренду сьогодення:

Без єврокубків чи без суркісів? Без суркісів!

Без перемог чи без суркісів? Без суркісів!

Без трофеїв чи без суркісів? Без суркісів!

І неодмінно настане час, коли ми знову побачимо наше Динамо на вищих щаблях п'єдесталу... і БЕЗ суркісів!».

З вересня 2020 року ультрас WBC ведуть активну кампанію проти Суркісів, викриваючи тих у зв'язках з російськими олігархами, а також у фінансуванні проросійської партії ОПЗЖ.