«Тримай ворогів якомога ближче»: джерело розповіло про стосунки Павелка та Шевченка

Переглядів 20740
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Тримай ворогів якомога ближче»: джерело розповіло про стосунки Павелка та Шевченка
Андрій Павелко та Андрій Шевченко. Фото: Google
Журналіст Youtube-програми ТаТоТаке Михайло Співаковський повідомив подробиці взаємин між Андрієм Павелко та Андрієм Шевченко на тлі чуток про відхід в опозицію останнього.

Ведучий програми ТаТоТаке Співаковський заявив, що відносини між Павелком та Шевченком нормалізувалися. Зараз вони сконцентровані на вирішення проблеми, що виникла в контексті офіційно не скасованого матчу між росією та Боснією.

«За моєю інформацією, зараз стосунки між Павелком та Шевченком нормалізувалися. Вони спілкувалися щодо теми матчу Боснії і Герцеговини проти збірної Росії у Санкт-Петербурзі. 

Але ми пам’ятаємо інтерв’ю Івана Пироженка, який говорив, що головний принцип Павелка – тримай своїх ворогів якомога ближче. І ця людина знає, про що вона говорить», — сказав Співаковський.

Нагадаємо, що розкол між Шевченком та Павелком стався після чемпіонату Європи 2020. Тренер тоді заявляв, що готовий продовжувати працювати зі збірною України, але Павелко не був зацікавлений у продовженні контракту. Предметом конфлікту стали великі фінансові запити легенди Мілана.