Клуб з Італії просить ФІФА покарати Шахтар: все через скандальний трансфер

Переглядів 2650
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Клуб з Італії просить ФІФА покарати Шахтар: все через скандальний трансфер
Сергій Палкін. Фото: Google
Італійський клуб має претензії до донецького Шахтаря через трансфер футболіста. Про це розповів генеральний директор донеччан Сергій Палкін.

Гендиректор Шахтаря Сергій Палкін розповів, що один з італійських клубів, назву якого він не розголошував, звернувся до ФІФА із проханням покарати донеччан за нібито невиконання трансферних домовленостей, повідомляє New York Times.

За словами менеджера донецького клубу, до початку російського вторгнення Шахтар погодив перехід футболіста одного з італійських клубів приблизно за дев’ять мільйонів доларів.

Цей виконавець у підсумку так і не опинився в Україні, а попросив свою колишню команду відмовитися від угоди з «гірниками» та продати його до іншого клубу, але ці переговори провалилися.

Після цього вже Шахтар відмовився від виплати раніше узгодженої суми, а італійський клуб звернувся до ФІФА із проханням покарати «гірників».

Про якого конкретно футболіста та про який клуб говорив Палкін, залишається незрозумілим, тому що генеральний директор Шахтаря не став розкривати деталей. 

X