Екс-лідер Шахтаря може перейти в команду колишнього тренера донеччан: умови нового контракту футболіста дуже соковиті

Переглядів 4437
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Екс-лідер Шахтаря може перейти в команду колишнього тренера донеччан: умови нового контракту футболіста дуже соковиті
Дуглас Коста. Фото: Google
Бразилець Дуглас Коста близький до того, аби перейти до Ботафого, який тренує португальський спеціаліст Луїш Каштру. Екс-вінгеру Шахтаря пропонують чудову угоду.

Бразильський Ботафого, головним тренером якого є екс-наставник донецького Шахтаря Луїш Каштру, зробив пропозицію стосовно трансферу 32-річного бразильського екс-футболіста «гірників» Дугласа Кости, повідомляє видання FogãoNET.

У бразильця зараз діючий контракт із американським Лос-Анджелес Гелаксі, який розрахований до кінця 2023 року.

За попередньою інформацією, клуб бразильської Серії А Ботафого хоче підписати з Дугласом Костою дворічну угоду, за умовами якої екс-футболіст Шахтаря отримуватиме по два мільйони бразильських реалів на місяць (близько 360 тисяч євро на місяць).

Дуглас Коста грає за Лос-Анджелес Гелаксі з початку 2022 року. У MLS-2022 бразилець зіграв за команду з Лос-Анджелесу 29 матчів, у яких він відзначився чотирма голами та однією результативною передачею.

Дуглас Коста раніше грав за Греміо, Баварію, Ювентус та Шахтар. За донецьку команду у 2010-2015 роках бразилець зіграв 141 матч та відзначився 29 голами.

Додамо, що Луїш Каштру працював головним тренером донецького Шахтаря у 2019-2021 роках. Разом із донеччанами португальський спеціаліст виграв Українську Прем'єр-лігу сезону 2019/2020.

X