«Кого Денисов взяв у експерти?»: Леоненко відповів Левченку та назвав гравця Шахтаря, якому не місце у клубі

Переглядів 944
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Кого Денисов взяв у експерти?»: Леоненко відповів Левченку та назвав гравця Шахтаря, якому не місце у клубі
Левченка (ліворуч), Денисов та Леоненко (праворуч). Фото: Instagram
Колишній нападник київського Динамо, а нині відомий експерт Віктор Леоненко відреагував на слова ексхавбека збірної України Євгена Левченка про найпрогресивніших футболістів Шахтаря.

В інтерв'ю FanDay.net Євген Левченко обрав найперспективніших гравців донецької команди, назвавши Юхима Коноплю, Георгія Судакова та Валерія Бондаря. Віктор Леоненко розкритикував вибір Левченка, з яким раніше працював на телеканалах «Футбол 1/2/3».

Леоненко порадив своєму екс-колезі займатися своєю справою в Нідерландах, а не обирати гравців Шахтаря, що прогресують. Нагадаємо, що Євген є головою профспілки футболістів Нідерландів.

«Прочитав Левченка, який розповів про трьох прогресуючих гравців Шахтаря: Судакова, Бондаря та Конопля. Жень, ти займаєшся профспілками, от і займайся. Але краще не вгадуй хто з футболістів тут виросте, а хто ні».

Також Леоненко не упустив можливості «вколоти» колишнього директора ТК «Футбол 1/2/3» Олександра Денисова за вибір Левченка експертом у різних проектах. Зазначимо, що рік тому Денисов звільнив Леоненка за його висловлювання про російських спортсменів.

«Якраз Денисову можна було передати привіт, кого він в експерти взяв до себе на канал? Але то таке», – сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі.

Окремо ексфорвард Динамо пройшовся за вказаними вище гравцями Шахтаря. За словами Леоненка, Бондар не повинен перебувати у Шахтарі, а його максимальний рівень – це Шахтар-2, у якому під час ігрової кар'єри виступав Левченко (15 матчів).

«Судаков, можливо, ще стане футболістом. Щодо Бондаря, я думаю навіть коментувати не треба, він взагалі в Шахтарі не повинен був перебувати жодного разу. Ось як Жека, у Шахтарі-2. Ну і Конопля, ви знаєте, для мене людина, яка робить підкати спиною… Далі, я думаю, ви самі розберетеся».

Нагадаємо, що у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи Шахтар на виїзді був розгромлений Фейєноордом з рахунком 1:7.

X