«Коли ми розумітимемо їх, а вони нас»: Поттер після чергової нічиї Челсі висловився про Мудрика та інших новачків

Переглядів 3651
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Коли ми розумітимемо їх, а вони нас»: Поттер після чергової нічиї Челсі висловився про Мудрика та інших новачків
Грем Поттер. Фото: Google
Наставник Челсі Грем Поттер після нічиї у лондонському дербі з Вест Гемом прокоментував гру нових гравців аристократів, у тому числі й українця Михайла Мудрика.

Головний тренер лондонського Челсі Грем Поттер після нічийного поєдинку 1:1 з Вест Гемом висловився про новачків команди Енцо Фернандеса, Жоау Фелікса, Ноні Мадуеке та Михайла Мудрика.

«Це лише другий матч Енцо, але ви можете побачити, яку якість має цей молодий футболіст та якою особистістю він є. Те ж саме стосується Жоау Фелікса, Ноні Мадуеке та Михайла Мудрика. Вони стануть кращими тоді, коли ми розумітимемо їх, а вони нас», - цитує Поттера ВВС.

Челсі з Мудриком зіграв уже третій матч поспіль внічию. До цього «аристократи» розписали мирові з Ліверпулем (0:0) та з Фулгемом (0:0).

У турнірній таблиці АПЛ Челсі з 31 очком знаходиться на дев'ятому місці.

Наступний матч команда українця зіграє в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з Боруссією в Дортмунді (15.02). Потім команда Поттера в рамках АПЛ зустрінеться з Саутгемптоном (18.02), Тоттенгемом (26.02) та Лідсом (04.03). Після цього «аристократи» зіграють матч-відповідь Ліги чемпіонів з Боруссією в Лондоні.

X