Мудрик зробив гольовий пас, але взяття воріт було скасовано: відео епізоду

Переглядів 2990
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Мудрик зробив гольовий пас, але взяття воріт було скасовано: відео епізоду
Михайло Мудрик. Фото: Google
У першому таймі матчу Вест Гем - Челсі (1:1) українець Михайло Мудрик віддав шикарний гольовий пас на Кая Хавертца, але забитий м'яч у виконанні німця було не зараховано через офсайд.

11 лютого в рамках 23 туру АПЛ Челсі українця Михайла Мудрика зустрівся з Вест Гемом на його полі.

Український легіонер Челсі Мудрик потрапив до основного складу команди на це лондонське дербі. І вже в першому таймі українець віддав шикарний пас на Кая Хавертца, який вибіг один на один з воротарем, обійшов його та забив. Але лайнсмен помітив офсайд у німця і скасував взяття воріт. 

Відео епізоду з незарахованим голом Хавертца після пасу Мудрика можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.

Також в першій половині зустрічі команди обмінялися голами. На забитий м'яч від Жоау Фелікса «молотобійці» відповіли голом у виконанні Емерсона.

У другому таймі на 67 хвилині Грем Поттер замінив Михайла Мудрика на марокканця Хакіма Зієша. А на 83 хвилині суддя скасував ще одне взяття воріт. На цей раз після перегляду VAR гол у виконанні Томаша Соучека не було зараховано. Зустріч завершилася з рахунком 1:1.

Челсі з Мудриком зіграв уже третій матч поспіль внічию. До цього «аристократи» розписали мирові з Ліверпулем (0:0) та з Фулгемом (0:0).

У турнірній таблиці АПЛ Челсі з 31 очком знаходиться на дев'ятому місці.

Наступний матч команда українця зіграє в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з Боруссією в Дортмунді (15.02). Потім команда Поттера в рамках АПЛ зустрінеться з Саутгемптоном (18.02), Тоттенгемом (26.02) та Лідсом (04.03). Після цього «аристократи» зіграють матч-відповідь Ліги чемпіонів з Боруссією в Лондоні.