Мудрик отримав одну з найнижчих оцінок у складі Челсі: але бал українця вище, ніж у Зієша, який його замінив

Переглядів 2470
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Мудрик отримав одну з найнижчих оцінок у складі Челсі: але бал українця вище, ніж у Зієша, який його замінив
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Челсі в рамках лондонського дербі зустрівся з Вест Гемом. Перший тайм цього матчу завершився внічию 1:1, а після перерви забитих м’ячів не було. Михайло Мудрик зіграв 67 хвилин у цьому протистоянні.

Сьогодні, 11 лютого, в рамках 23 туру Англійської Прем'єр-ліги Челсі Михайла Мудрика зустрівся з Вест Гемом на його полі.

Український легіонер Челсі Мудрик потрапив до основного складу команди на це лондонське дербі. І вже в першому таймі українець віддав шикарний пас на Кая Хавертца, який вибіг один на один з воротарем, обійшов його та забив. Але суддя на лінії помітив офсайд у німця і скасував взяття воріт. Окрім цього епізоду, в першій половині зустрічі команди обмінялися голами. На забитий м'яч від Жоау Фелікса «молотобійці» відповіли голом у виконанні Емерсона.

У другому таймі на 67 хвилині Грем Поттер замінив Михайла Мудрика на марокканця Хакіма Зієша. А на 83 хвилині суддя скасував ще одне взяття воріт. На цей раз після перегляду VAR гол у виконанні Томаша Соучека не було зараховано. Зустріч завершилася з рахунком 1:1.

Від портала статистики WhoScored Мудрик за цей матч отримав оцінку 6,3, що є одним із найнижчих балів у складі Челсі. Серед футболістів, які вийшли на поле з перших хвилин, нижче оцінка тільки у Хавертца. Також бал 6,3 отримав воротар Аррісабалага. Але варто зазначити, що три гравці, які вийшли на заміну, не підсилили гру Челсі, а тому отримали оцінку нижче, ніж у Мудрика. Мова йде про Маунта (5,9), Галлахера (6,2) та Зієша (6,2).

Челсі з Мудриком зіграв уже третій матч поспіль внічию. До цього «аристократи» розписали мирові з Ліверпулем (0:0) та з Фулгемом (0:0). У турнірній таблиці АПЛ Челсі з 31 очком знаходиться на дев'ятому місці.

Наступний поєдинок Челсі зіграє в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з Боруссією в Дортмунді (15.02). Потім команда Поттера в рамках АПЛ зустрінеться з Саутгемптоном (18.02), Тоттенгемом (26.02) та Лідсом (04.03). Після цього «аристократи» зіграють матч-відповідь Ліги чемпіонів з Боруссією в Лондоні.

X