«Коли телефонують з Реала, ти не думаєш двічі»: Кепа – про конкуренцію з Луніним

Переглядів 1883
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Коли телефонують з Реала, ти не думаєш двічі»: Кепа – про конкуренцію з Луніним
Колаж: «Український футбол»
Голкіпер Кепа Аррісабалага розповів про конкуренцію з українським воротарем мадридської команди Андрієм Луніним.

Кепа перейшов у Реал на правах оренди з Челсі після того, як Тібо Куртуа порвав «хрести» та вибув майже до кінця сезону. 

Читайте також: Лунін vs Кепа: повний аналіз їхніх воротарських скіллів. Експерт виніс вердикт щодо шансів Андрія виграти конкуренцію в Реалі

Кепа розповів Marca, чому погодився на пропозицію Реала, маючи варіант із Баварією.

«Коли вам телефонують із Реала, ти не думаєш двічі. Зараз я почуваюся добре в цій команді. Перед тим як прийти сюди, я вже знав багатьох гравців команди. Мені зручно в Мадриді. Думаю, що адаптація проходить добре».

Кепа також розповів про конкуренцію з українцем Андрієм Луніним за місце в основі Реала

«У мене завжди були хороші стосунки з іншими воротарями – коли я грав і коли сидів у запасі. Здорова конкуренція корисна команді. Вона змушує викладатися на повну потужність і показувати свої найкращі якості. Це те, що ми збираємося зробити», – наводить слова Кепи Marca.

  • 28-річний Аррісабалага провів за Реал у поточному сезоні два матчі, в яких пропустив один гол. Орендна угода дійсна до червня 2024 року.
  • 24-річний Лунін зіграв у поточній кампанії два поєдинки і пропустив один м'яч. Контракт українця з Реалом також дійсний до червня наступного року.