«Коли є такі зубри, навіщо когось називати?»: Франков прогнозує боротьбу двох гравців за «золотий м’яч» ЧС-2022

Переглядів 849
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Коли є такі зубри, навіщо когось називати?»: Франков прогнозує боротьбу двох гравців за «золотий м’яч» ЧС-2022
Мессі та Роналду. Фото: Google
Відомий журналіст Артем Франков вирішив спрогнозувати найкращого гравця Чемпіонату світу в Катарі. Він вважає, що легендарне протистояння продовжиться на мундіалі.

Журналіст Франков в ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net поділився своїми очікуваннями від Чемпіонату світу. Він назвав своїх фаворитів у боротьбі за «золотий м’яч» ЧС-2022.

«Можливо, і Ліонель Мессі. Я міг би бути оригінальним в цьому плані, але навіщо? Коли є такі зубри, навіщо когось називати? Але зараз можуть бути і сюрпризи, тому що всі футболісти вирвані зі своїх чемпіонатів, вони всі у топовій формі, вони голодні та злі, що їх вирвали з першості країни».

Франков також очікує побачити гарний футбол на мундіалі. Він не погоджується з експертами, які кажуть, що зимовий ЧС буде не видовищним.

«Я поки що чекаю від цього чемпіонату висококласного футболу, можливо, я зі своїми очікуваннями помилюся, можливо, я не потрапляю в загальний струмінь, але мені на мейнстрім, чесно кажучи, накласти», — заявив Франко в інтерв’ю для Fandsy.net.

Вже сьогодні стартує ЧС-2022. Матч відкриття відбудеться о 18:00 за київським часом. Катар, який є господарем мундіалю, зустрінеться з Еквадором.