«23 лютого Суркіс сказав, що війни не буде»: де Пена розповів, як для нього розпочалася війна в Україні

Переглядів 1680
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«23 лютого Суркіс сказав, що війни не буде»: де Пена розповів, як для нього розпочалася війна в Україні
Карлос де Пена. Фото: ФК Динамо Київ
Колишній гравець київського Динамо уругваєць Карлос де Пена згадав перші години війни в Україні. Легіонер розповів, що президент киян казав легіонерам напередодні вторгнення.

Екс-грвець Динамо де Пена розповів, що обіцяв гравцям Динамо Суркіс. Уругваєць мав свою думку щодо слів президента клубу.

«У середу, 23 лютого, президент клубу (Ігор Суркіс –прим. УФ) пообіцяв команді, особливо легіонерам, що ситуація у столиці під контролем. Що нічого не буде, що він навіть говорив із президентом України. А ми можемо бути спокійними, бо нічого не станеться. Але, правду кажучи, я не вірив».

Де Пена згадав, як розпочалася війна особисто для нього. Він поділився своїми враженнями, а також розповів про страшні години, які провів разом із сім’єю.

«Ми провели три ночі в підземній квартирі, своєрідному бункері, з невпевненістю, зі страхом, не знаючи, що трапиться, і намагаючись передати душевний спокій нашим родинам, коли в нас самих його не було. Пам'ятаю, як прокинувся о 4-й ранку від звуків двох літаків над моїм будинком. Потім пролунав звук вибуху. Не знаю, чи це було близько від мене, чи далеко, але я відчув його», — заявив де Пена.

Нагадаємо, що де Пена виступав за Динамо із сезону 2018/19. Навесні 2022 року він залишив київський клуб і перейшов до бразильського чемпіонату.

Зазначимо, що за підсумками чемпіонату Бразилії Карлос де Пена потрапив до п'ятірки найкращих гравців сезону.

X