Колишній лідер збірної країни-агресора та довірена особа її президента отримав повістку

Переглядів 1383
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Колишній лідер збірної країни-агресора та довірена особа її президента отримав повістку
Дініяр Білялетдінов. Фото: Google
Екс-гравець збірної росії, московського Локомотива та англійського Евертона Дініяр Білялетдінов отримав повістку до військомату під час мобілізації.

Мобілізація, яку запровадив президент-диктатор путін торкається не тільки звичайних людей. Стало відомо, що колишній півзахисник московських Спартака та Локомотива, а також Евертона і збірної рф Білялетдінов отримав повістку до військомату. Про це повідомив його батько.

«Дініяр справді отримав повістку. Складно говорити про емоції, тому що він не служив, хоча проходив військову службу, але вона була специфічною зі спортивним ухилом. Це було 19 років тому».

Проте батько екс-гравця має надію, що сталася помилка.

«Тобто так, він склав присягу, але служив по спортивній лінії. Закон все-таки каже – закликати людей до 35 років, а йому 37, тому тут якась помилка.

Зараз з'ясовуватиме, чи правильна це повістка, чи її надіслали рано. Будь-що може бути. Якби була загальна мобілізація, тоді запитувати не треба. А поки президент встановив часткову, все має бути згідно із законом», — Рінат Білялетдінов.

Відмітимо, що 6 лютого 2012 року він був офіційно зареєстрований як довірена особа кандидата в президенти рф та чинного президента путіна

Раніше ми писали про оцінку Романа Яремчука виступів збірної України у цьому році.