Колишній гравець Динамо та Шахтаря перебуває на фронті: фото тренера збірної України з Бахмута

Переглядів 8084
Павло Клименко Павло Клименко
5 голосів
Колишній гравець Динамо та Шахтаря перебуває на фронті: фото тренера збірної України з Бахмута
Володимир Єзерський. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України з футболу U-16 Володимир Єзерський та помічник Руслана Ротаня у ФК Олександрія, воює з російськими військами.

Фотографія Єзерського зі зброєю в руках із Бахмута з'явилася на сторінках у фейсбуці екс-воротаря Дніпра та Динамо Святослава Сироти та журналіста Микити Дмитруліна.

Президент Агробізнесу Олег Собуцький, який також служить у лавах української армії, з усмішкою висловився про вчинок 46-річного Єзерського.

«Володимиру Івановичу було мало під Києвом, тому він приїхав повоювати до Бахмута».

Собуцький також додав, що легенда українського футболу з перших днів повномасштабного вторгнення на війні з Росії і зараз перебуває на контракті у ЗСУ.

«Він був із нами на самому передку. Молодець. У нього сталеві нерви та характер. Допомагав нам вирішувати різні питання», - сказав Собуцький в ефірі Youtube-каналу СпортАрена.

Нагадаємо, що Єзерський провів 39 поєдинків у складі національної команди України, а також сягав нашої збірної до чвертьфіналу ЧС-2006.

Колишній захисник один раз ставав чемпіоном України у складі Динамо, а також двічі вигравав титул, захищаючи кольори Шахтаря. Також він виступав за Гарай, Карпати, Кривбас, Дніпро, Зорю, Таврію та Говерлу.