Колишній гравець Оболоні підтримує російських окупантів та путіна: «Ситуацію вже не змінити»

Переглядів 1005
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Колишній гравець Оболоні підтримує російських окупантів та путіна: «Ситуацію вже не змінити»
Андрій Соломатін. Фото:
Колишній захисник київської Оболоні, росіянин Андрій Соломатін виявився безголовим путіністом і відкрито заявив, що йому плювати на думку українців.

Колишній гравець національної збірної росії та низки клубів з РФ, а також столичної Оболоні, Андрій Соломатін зізнався, що йому плювати на те, що думають українці про війну на Донбасі та про вторгнення Росії до нашої країни.

«В Донецьку були різні ситуації. Було, коли взагалі не стріляли, стояла цілковита тиша. Мені не доводилося чути, але хлопці розповідали, що зустрічалися й ті, хто казав: «Навіщо ви сюди прийшли? Що їм відповісти? Життя таке. Що б вони не думали, ситуацію вже не змінити. Залишається тільки перемогти», – заявив Соломатін в інтерв'ю пропагандистському телеканалу Матч ТВ.

Зазначимо, що Соломатін відкрито підтримує диктатора путіна та злочини армії РФ в Україні і сам неодноразово бував у регіонах тимчасово окупованого Донбасу. Де зокрема позував для фото з кулеметом в руках.

За київську Оболонь Соломатін грав у 2005 році. З'являвся на полі в дев'яти іграх, жодними результативними діями не відзначився.