Колишній тренер Динамо повернувся до київського клубу: несподіваний камбек культового гравця

Переглядів 1653
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Колишній тренер Динамо повернувся до київського клубу: несподіваний камбек культового гравця
Огнєн Вукоєвич. Фото: ФК Динамо
Колишній помічник головного тренера Динамо Мірчі Луческу Огнєн Вукоєвич повернувся до київського клубу після не більшої перерви, пов'язаної із сімейними обставинами.

Пресслужба київського клубу повідомила, що Огнєн Вукоєвич повернувся до команди. Поки що невідомо, в якій ролі він продовжить роботу у клубі. Наразі Динамо перебуває на зборах у Туреччині, де готується до другої частини сезону.

Раніше до тренерського штабу Мірчі Луческу приєднався Олександр Шовковський.

Нагадаємо, що 39-річний хорват став асистентом Містера влітку 2020 року одразу після призначення другого наставником Динамо. Паралельно Вукоєвич очолює збірну Хорватії U-20. Минулої осені Огнен залишив київський клуб за сімейними обставинами.

З 2008 року по 2015 рік з перервами на оренди в Спартак та Динамо Загреб уродженець Б'єловара виступав за біло-синіх як півзахисник. За київську команду Огнєн провів 218 матчів (16 голів, 12 асистів).

На зимову перерву Динамо пішло на третьому місці у турнірній таблиці, набравши 30 очок у 15-ти матчах. Друга частина чемпіонату України поновиться на початку березня.

 

X