Колишній тренер Шахтаря ухвалив рішення покинути Ювентус: стали відомі причини відходу з італійського гранда

Переглядів 644
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Колишній тренер Шахтаря ухвалив рішення покинути Ювентус: стали відомі причини відходу з італійського гранда
Паоло Б'янко. Фото: ФК Ювентус
Екс-асистент Роберто Де Дзербі у донецькому Шахтарі Паоло Б'янко ухвалив рішення залишити роботу в туринському Ювентусі, щоб розпочати сольну тренерську кар'єру.

Паоло Б'янко з травня 2021 року до квітня 2022 року входив до тренерського штабу Роберто Де Дзербі у Шахтарі. Спочатку він запевняв, що залишив донецький клуб заради можливості попрацювати головним тренером у якійсь команді, але у підсумку опинився в Ювентусі, де і зараз є помічником Массіміліано Алегрі.

Як стверджує La Gazzetta dello Sport, Б'янко хоче достроково розірвати контракт з Ювентусом, який розрахований до літа 2024 року та піти наприкінці сезону у вільне плавання.

Італійський фахівець хоче залишитися у себе на батьківщині та сподівається отримати пропозицію від команди із Серії В або С.

Ювентус після 31-го туру посідає третє місце у турнірній таблиці Серії А, маючи у своєму активі 59 очок. Від другого місця, яке посідає Лаціо, вони відстають на два пункти. Туринці продовжують боротьбу за Лігу Європи, у півфіналі турніру їм зіграти з Севільєю.