Колишній захисник Динамо та збірної України помер у віці 46 років: причини смерті невідомі

Переглядів 1992
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Колишній захисник Динамо та збірної України помер у віці 46 років: причини смерті невідомі
Олександр Радченко. Фото: Google
Колишній захисник київського Динамо, Дніпра, криворізького Кривбасу та національної збірної України Олександр Радченко пішов із життя у віці 46 років.

Радченко помер у 46 років. Про причини смерті інформації наразі немає. Про це FanDay.net повідомив екс-форвард київського Динамо Віктор Леоненко. 

Захисник розпочинав кар'єру у своєму рідному місті Маріуполь у команді Азовець. 1997 року Радченку помітили скаути київського Динамо і сезон 1997/98 він розпочав уже у складі столичного клубу.

У своєму дебютному сезоні Олександр досить часто виходив на поле у складі головної команди Динамо, проте вже через рік практично перестав залучатися до матчів «основи» та грав переважно за другу команду клубу. Загалом за киян він провів 45 матчів.

2001 року Радченко вирушив до ужгородського Закарпаття на правах оренди (29 поєдинків), потім повернувся до Динамо і в січні 2003 року перейшов у Дніпро, де провів один із найкращих своїх етапів у кар'єрі.

За дніпровську команду Радченко відіграв 125 матчів та забив два м'ячі. Останнім його клубом став Кривбас (27 ігор). Захисник завершив кар'єру у 2009 році.

У складі збірної України Радченко провів 17 матчів (2002–2005).