Колишня дівчина екс-динамівця заявила про його стосунки із трансгендерною людиною: є реакція футболіста

Переглядів 3329
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Колишня дівчина екс-динамівця заявила про його стосунки із трансгендерною людиною: є реакція футболіста
Альвіна Царенко. Фото: Google
Українка Альвіна Царенко в своєму інстаграмі написала, що словенський вінгер Панатінаїкоса Беньямін Вербич мав стосунки з трансгендерною людиною.

Українська модель Альвіна Царенко, яка є колишньою дівчиною словенського футболіста Беньяміна Вербича, а також матір’ю його дитини, зробила чергову заяву.

Царенко в інстаграмі написала, що екс-динамівець зустрічається з трансгендерною людиною, опублікувавши відверте фото Вербича з душа.

«Привіт всім. Дякуємо за відео з нічного клубу Лохан, де мій колишній Беньямін Вербич був у неділю, 12 березня, після матчу Панатінаїкос – Атромітос. Він там був із трансгендером зі Словенії, який зупинився в апартаментах Вербича», – написала Царенко в сторіз свого інстаграма. 

Також українка додала, що словенський гравець хотів зустрітися з їх спільною дитиною.

«Беньямін хотів зустрітися із сином сьогодні, але мені не подобається його оточення та його спосіб життя», – додала колишня дівчина словенського футболіста.

Пізніше Вербич, який зараз виступає за Панатінаїкос, спростував інформацію про зустріч із трансгендерною людиною, заявивши, що на фото звичайна дівчина, а все інше прифотошоплено.

Колишній хлопець Альвіни Царенко Беньямін Вербич грав за київське Динамо у 2018-2022 роках. Потім словенець на правах оренди виступав за варшавську Легію, після чого він на повноцінній основі перейшов у грецький Панатінаїкос.