«Команда опинилася у непростій ситуації»: директор Кривбасу пояснив, чому не відпустили гравця в збірну України

Переглядів 917
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Команда опинилася у непростій ситуації»: директор Кривбасу пояснив, чому не відпустили гравця в збірну України
Артур Микитишин. Фото: ФК Кривбас
Генеральний директор криворізького Кривбасу Володимир Баєнко розповів, чому клуб не відпустив Артура Микитишина до молодіжної збірної України.

Команда Руслана Ротаня вирушила до Тбілісі, де проведе тренувальний збір у рамках підготовки до Євро-2023, а також візьме участь у товариському міні-турнірі.

Одним із футболістів, які залишилися в Україні, став півзахисник Кривбасу Артур Микитишин.

Генеральний директор криворізького клубу Володимир Баєнко в інтерв'ю пресслужбі Кривбасу розповів, чому гравець не поїхав на збір.

«Зараз наша команда опинилася у непростій ситуації, і разом із гравцем у нас був непростий вибір. У клубі багато травмованих є дискваліфіковані гравці. Одне слово, відчувається кадровий дефіцит. До того ж у команди складний графік матчів.

Ухвалено непросте рішення, що Артур залишається з клубом, і своєю грою на футбольному полі в матчах УПЛ доводитиме, що гідний виступати за збірну».

19-річний Микитишин є вихованцем донецького Шахтаря. Хавбек перейшов до Кривбасу в літнє трансферне вікно на правах оренди терміном на один рік і провів цього сезону вісім матчів, у яких відзначився одним асистом.

У складі молодіжної збірної України Микитишин наразі не дебютував.

X