Команду УПЛ підозрюють у договірних матчах: джерело повідомило деталі – справою зайнялася УАФ

Переглядів 2013
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Команду УПЛ підозрюють у договірних матчах: джерело повідомило деталі – справою зайнялася УАФ
Матч Металіст – Верес. Фото: УПЛ
Українська асоціація футболу серйозно взялася за Металіст. Футбольні функціонери підозрюють харківський клуб у договірних матчах, і йдеться не лише про гру з Дніпром-1.

Після поєдинку 24-го туру української Прем'єр-ліги між Дніпром-1 та Металістом (5:0) у футбольному інформаційному просторі з'явилася інформація про договірний характер цього матчу.

Першим про це висловився президент Української асоціації футболу Андрій Павелко, який заявив, що ця гра привернула до себе увагу Комітету етики та чесної гри, оскільки на цей поєдинок був нетиповий високий рух ставок.

Цю інформацію підтвердив і журналіст Сергій Болотніков, за його даними деякі азіатські букмекерські контори зняли ставки з тоталом матчу більше 3,5 і на перемогу Дніпра-1 з великою форою.

Але на грі з Дніпром-1 УАФ вирішила не обмежуватись. За інформацією ютуб-каналу «ТаТоТаке», в УАФ почали вивчати й інші поєдинки за участю харківського Металіста, зокрема й недавній поєдинок із Вересом (5:5). Щоправда, у минулих іграх аномальних рухів на ставках не було.

Нагадаємо, у Металіста зараз складне фінансове становище. Торік у лютому кортеж президента клубу Олександра Ярославського збив на смерть пішохода і з того часу він залишив Україну. Цей факт негативно вплинув на футбольну команду, оскільки бізнесмен став менше приділяти їй уваги та фінансування.

Металіст після 24-х турів перебуває на передостанньому місці у турнірній таблиці УПЛ, маючи у своєму активі 19 очок.