Компанія Parimatch оголосила про призупинення діяльності: озвучені подробиці

Переглядів 441
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Компанія Parimatch оголосила про призупинення діяльності: озвучені подробиці
Parimatch. Фото: Google
Компанія Parimatch зробила офіційну заяву стосовно призупинення своєї діяльності. Платформа обіцяє повернути своїм клієнтам гроші з балансів.

Компанія Parimatch виступила з офіційною заявою про призупинення діяльності.

«Операційна діяльність компанії припинена. Платформа для клієнтів недоступна, сайт pm.ua заблоковано», – значиться в повідомленні.

Також компанія оголосила про наступні кроки:

- Повернення грошей клієнтів з балансів. Ми знаходимося у пошуку легального механізму повернення коштів. Клієнти можуть бути певні, що всі особисті кошти наразі знаходяться у безпеці, їх заморожено і буде передано у повному обсязі.

- Призупинення всіх партнерських контрактів. Ми знаходимося у пошуку легального механізму погашення фінансових заборгованостей за всі надані послуги.

- Завершення трудових відносин з колективом компанії. Ми розуміємо, що зупинка всіх операційних процесів компанії не дасть нам можливості виконувати наші зобов’язання перед командою.

«Сума фактично сплачених податків та ліцензійних платежів ТОВ «Паріматч» за 2023 складає 485 млн грн. Ми будемо очікувати додаткового аналізу і розгляду ситуації навколо санкцій», - додається в повідомленні.

Зазначимо, що Президент України Володимир Зеленський ввів санкції проти 287 юридичних осіб, серед яких Parimatch.

Раніше Олександр Денисов висловився стосовно санкцій проти Parimatch.