Конфлікт Луніна та Анчелотті: джерело пояснило, чому італієць насправді вибрав Куртуа на матч Кубку Іспанії

Переглядів 703
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
 Конфлікт Луніна та Анчелотті: джерело пояснило, чому італієць насправді вибрав Куртуа на матч Кубку Іспанії
Андрій Лунін. Фото: Реал
Президент мадридського Реала Флорентіно Перес залишився дуже незадоволеним останніми результатами команди, особливо дісталося головному тренеру Карло Анчелотті та гравцям за поразку від Барселони в Суперкубку Іспанії.

Минулого сезону Реал виграв Ла Лігу та Лігу чемпіонів, проте те, що зараз команда посідає друге місце у чемпіонаті Іспанії, відстаючи на три очки від Барселони, а також провальна гра в Ер-Ріяді проти каталонців викликала у Флорентіно Переса великий гнів.

Як повідомляє Relevo, президент Реала попросив у Анчелотті пояснень за ці результати і зажадав негайної та рішучої реакції.

Напередодні майбутніх матчів у Кубку Іспанії очікувалося, що італійський тренер зробить ротацію складу, але не зробив цього. За даними джерела, Анчелотті побачив небезпеку звільнення через чергову гіпотетичну поразку.

Схоже, це не було вигадкою чи простою чуткою, бо він поставив до основного складу команди голкіпера Тібо Куртуа на матч Кубка Іспанії. Бельгієць практично регулярно залишався в запасі у цьому змаганні до найвизначніших матчів.

Анчелотті знав, що засмутить українського воротаря Андрія Луніна, якого влітку вдалося переконати залишитись у команді, гарантувавши йому ігровий час у Кубку Іспанії.

X