Конкурент Яремчука «вирішив» наслідувати українця: в Бельгії оцінили гру коштовного новачка Брюгге

Переглядів 644
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Конкурент Яремчука «вирішив» наслідувати українця: в Бельгії оцінили гру коштовного новачка Брюгге
Ігор Тьяго. Фото: Google
Конкурент Романа Яремчука за позицію нападника у Брюгге Ігор Тьяго має проблеми з адаптацією у новому клубі. Схожу ситуацію минулого року пережив і сам українець.

Минулого літа Брюгге підписав українського нападника Романа Яремчука за рекордні для себе 17 мільйонів євро, проте вже навесні почав пошуку нового форварда і виграв боротьбу у німецьких клубів за Ігора Тьяго – Лудогорець отримав за цей трансфер вісім мільйонів.

Проте, після товариських і двох офіційних матчів ентузіазм вболівальників бельгійської команди охолов: у грі з Орхусом у відборі до Ліги конференцій (3:0) конкурент Яремчука був непомітним та не забивав, а з Мехеленом у чемпіонаті забив один м'яч з пенальті, проте окрім цього нічим не відзначився. Це зазначає бельгійське видання HLN.

Джерело повідомляє, що ще до початку матчів у клубі розуміли, що бразильцю буде потрібен час для адаптації у новій лізі та країні.

«Ви дійсно повинні бути терплячими. Все, чого ми зараз очікуємо – це щоб він віддався на повну. І він віддається. Для нього важка робота стоїть на першому місці. Ігорю потрібен час. 

Сподіваюся, він отримав необхідну впевненість після голу. Я знаю, що він буде ставати тільки краще і краще», – сказав головний тренер команди Ронні Дейла після нічиї із Мехеленом (1:1).

Журналісти HLN зазначають, що у наставника Брюгге немає причин змінювати своє ставлення до Тьяго.

«У Дейли немає особливих причин змінювати Тьяго. В очікуванні повернення після травм Феррана Жутгли, Віктора Барбери та Яремчука, бразильцеві потрібно знайти свою найкращу форму».

  • В минулому сезоні форварда зіграв 53 матчі за Лудогорець, в яких забив 20 голів та віддав 11 результативних передач.
  • Його контракт із Брюгге розрахований до 2027 року.
  • Яремчук після рекордного переходу із Бенфіки прийняв участь у 27 поєдинках чорно-синіх, забивши в них два м'ячі і віддавши три асисти.
  • Угода українця діє до 2026 року. Наразі він відновлюється від травми коліна.