«Коноплянка — чувак, який пропустив декілька семестрів»: Бебех оцінив кар’єру українського вінгера

Переглядів 1189
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Коноплянка — чувак, який пропустив декілька семестрів»: Бебех оцінив кар’єру українського вінгера
Євген Коноплянка. Фото: ФК Краковія.
Відомий футбольний блогер Роман Бебех вирішив проаналізувати кар'єру україснького вінгера Євгена Коноплянки. Він вважає, що футболіст не розкрив повністю свій талант.

В ексклюзивному інтерв’ю для FanDay.net популярний футбольний блогер Роман Бебех вважає, що Коноплянка не розкрив повністю свій футбольний потенціал та міг досягнути набагато більше у свої професійній кар’єрі. 

«Це взагалі футболіст, від якого ми всі дуже багато очікували, але так буває, що ти чогось чекаєш, а воно не виходить. Його загальна кар'єра має бути набагато яскравішою.

Женю можна було б порівняти з тим чуваком, який у школі пропустив кілька семестрів і до кінця навчального року з'явився на уроках. Його повернення буде органічним, бо він знає всіх. Дуже цікаво подивитися на Коноплянку у збірній.», — заявив Бебех.

За збірну України Коноплянка всього провів 86 матчів, у яких забив 21 гол та віддав 15 результативних передач. Востаннє Євген викликався у головну команду у березні 2021 року.

У поточному сезоні Євген взяв участь у 16 матчах Краковії, в яких забив три м'ячі та зробив дві результативні передачі.

Коноплянка взяв участь у 212 матчах Дніпра, у яких відзначився 45 голами та 40 результативними передачами. Також український вінгер брав участь у фіналі Ліги Європи проти Севільї, де дніпряни поступилися з рахунком 2:3.