«Коноплянка досі не переконливий»: польська преса зробила проміжний аналіз гри українця за Краковію

Переглядів 5406
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Коноплянка досі не переконливий»: польська преса зробила проміжний аналіз гри українця за Краковію
Євген Коноплянка. Фото: Краковія
Польський ЗМІ проаналізував гру півзахисника Краковії Євгена Коноплянки у першій половині сезону та зробив проміжні висновки про виступи українця.

Видання Dziennik Polski, роблячи проміжний аналіз гри екс-хавбека Дніпра та Шахтаря, наголосило на недомовленості у перформансах українця.

«Коноплянка досі не переконливий. Начебто грає правильно, намагається, але команда не отримує від нього стільки, скільки потрібно. 

Ми говоримо про Коноплянку – гол та асист – його досягнення у першій половині чемпіонату. Гравець із значним потенціалом, який, однак, не виявляється повною мірою».

Експерти вважають, що Євген зобов'язаний проявити себе вже наступної весни, щоб спробувати заслужити новий контракт.

«Весна має стати для нього перевіркою. У будь-якому випадку, його контракт закінчується наприкінці сезону. Через епідемії травм він грав в основі, але міг також виходити на заміну, хоча в цій ролі він давав команді ще менше», – резюмують польські журналісти.

Зазначимо, що 33-річний екс-легіонер Севільї та Шальке у нинішньому сезоні провів 13 матчів за Краковію у чемпіонаті та Кубку Польщі, зробивши 3+1 за системою «гол+пас».

X