«Коноплянка міг бути у Минаї»: Кополовець пояснив, як вінгер «мало не опинився» на Закарпатті

Переглядів 1741
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Коноплянка міг бути у Минаї»: Кополовець пояснив, як вінгер «мало не опинився» на Закарпатті
Євген Коноплянка. Фото: УАФ
Колишній спортивний директор Миная Михайло Кополовець розповів, як свого часу вінгер збірної України Євген Коноплянка міг опинитися в закарпатському клубі.

Михайло Кополовець восени 2020 року в інтерв'ю Sport Arena говорив, що хавбек збірної України Євген Коноплянка може стати гравцем Миная, у якому Кополовець тоді обіймав посаду спортивного директора.

«Колись це був реально жарт. Це було у Другій Лізі. Не кажу, що це прямо реально, але зараз це більш реально. 

Зараз ми спілкуємося з Гладким, з Федецьким, з пацанами з Шахтаря - такі люди можуть з'явитися в Минаї. Раніше це були жарти, а зараз більш серйозно все».

Вчора вийшов новий випуск програми "Брутальний футбол", де Кополовець став гостем і, найімовірніше, жартома заявив, що Коноплянка не захотів переходити до Минаю через те, що Михайла зняли з посади (навесні 2021 року).

«Коноплянка був би в Минаї, але мене прибрали, не дочекалися. Я був на піку, але прибрали з команди, а Коноплянка сказав, що без мене не поїде», - сказав Кополовець.

33-річний Коноплянка взимку минулого року на правах вільного агента залишив Шахтар і приєднався до польської Краковії.

У нинішньому сезоні український футболіст зіграв за клуб у всіх турнірах 23 матчі, забив три голи і віддав дві результативні передачі.