Коноплянка може отримати нового тренера? Президент Клужа виніс вердикт наставнику команди

Переглядів 1902
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Коноплянка може отримати нового тренера? Президент Клужа виніс вердикт наставнику команди
Євген Коноплянка. Фото Digisport
Президент ЧФР Клуж Крістіан Балай заявив про повну підтримку головного тренера румунської команди Андреа Мандорліні після серії невдалих результатів.

Клуж після драматичної нічиєї з Політехнікою (3:3) залишився на другому місці, поступаючись трьома балами лідеру ФКСБ. Крім того, в активі екс-чемпіона Румунії лише одна перемога на останніх п'яти поєдинках.

Президент Клужа не вважає, що на даний момент доля тренера під загрозою, але наголошує на тому, що тренерів тримають «у кріслі» результати.

«Я кажу ні. Моя думка – ні, це моя точка зору. Але ми прекрасно знаємо, що для тренера, крім усього іншого, саме результати утримують його на посаді.

Наші результати останнім часом були не найкращими. Те, що ми перебуваємо на другому місці, лише за кілька очок від команди, яка посідає перше місце, - це не тільки наша заслуга. Це також вина інших людей... Або їхня вина», – сказав Балай Fanatik.

  • 25 листопада команда Євгена Коноплянки зіграє свій наступний матч проти УТА Арад (20:30).
  • Український хавбек цього сезону вийшов на поле у чотирьох матчах в усіх турнірах, маючи сумарно лише 54 хвилини ігрового часу.