«Конте хотів бачити Малиновського ще в Інтері»: Вацко прокоментував чутки навколо українського хавбека

Переглядів 286
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Конте хотів бачити Малиновського ще в Інтері»: Вацко прокоментував чутки навколо українського хавбека
Руслан Малиновський. Фото: ФК Аталанта
Спортивний журналіст та коментатор Віктор Вацко висловився про перспективи трансферу українського півзахисника Аталанти Руслана Малиновського до англійського Тоттенхему.

В останньому матчі Аталанти Малиновський відіграв 80 хвилин і допоміг відзначитися Сапаті, віддавши тому асист. Але команда українця поступилася 1:2 у виїзному матчі проти Лечче.

Журналіст Вацко точно знає, що Конте давно пильно стежить за виступами Малиновського. Коментатор вважає, що українець підійде в схеми гри італійця.

«Точно знаю, що Конте його хотів в Інтер ще коли вони грали в очній зустрічі. Конте підходив до нього, вони розмовляли. Конте бачить його у своїх схемах. Але я не вірю у те, що пишуть – 13 мільйонів євро».

Вацко також оцінив можливу суму трансферу і сказав, як ставиться до неї. Він підтвердив інформацію, що Тоттенгем цікавиться Малиновським. 

«Які 13 мільйонів євро? Людина фактично має до 2025 року контракт. Тому я не вірю у цю цифру. Але я знаю на 100 відсотків, що інтерес від Тоттенхему є», – сказав Вацко в ефірі YouTube-програми «Стара школа».

Малиновський перейшов до Аталанти з Генка за 13,6 млн євро влітку 2019 року. Його контракт із бергамасками розрахований до літа 2024 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює українця у 18 млн євро.