«Контракти вже підписано»: в Карпатах анонсували масштабну презентацію новачків з Металісту для Маркевича

Переглядів 8502
Максим Недавній Максим Недавній
3 голоси
«Контракти вже підписано»: в Карпатах анонсували масштабну презентацію новачків з Металісту для Маркевича
Степан Юрчишин. Фото: Google
Директор Карпат Степан Юрчишин розповів про трансферні цілі клубу з Першої ліги. Він зазначив, що мова йде про мінімум десять повноцінних трансферів гравців.

Селекційна служба львівських Карпат продовжує пошук гравців для своєї команди на наступний сезон, який команда проведе під керівництвом Мирона Маркевича.

Директор Карпат Степан Юрчишин в ексклюзивному інтерв'ю для «УФ» прокоментував роботу «левів» в цьому напрямку.

«Іде повна перебудова головної команди. Все ще в процесі. Зараз важко запросити до команди багатьох висококласних гравців, особливо з-за кордону, війна. Однак, наша селекційна служба працює. Впевнений, до старту чемпіонату Маркевич матиме в своєму розпорядженні всіх футболістів, яких прагне бачити». 

Функціонер прокоментував нові підписання клубу та чутки, що більшість нових гравців перейдуть в Карпати з харківського Металіста.

«На даний момент я не можу дати відповідь на це питання. Днями буде офіційне представлення гравців. Скажу єдине, що мова йде про десять, а може й більше, нових футболістів, котрі стануть повноцінними гравцями клубу. Серед них є гравці і з Металіста. Можливо, будуть і гравці з-за кордону. Перемовини ще тривають».

  • У сезоні 2022/2023 Карпати з 18 очками посіли п’яте місце в турнірній таблиці «Чемпіонського раунду» Першої ліги України;
  • Маркевич чотири рази був головним тренером Карпат зі Львова: 1992-1995, 1996-1998, 2000-2001 та 2002-2004 роках.