«Корупція, відмивання грошей і брехня»: ексгравець збірної України в люті від позиції УЄФА щодо Павелка

Переглядів 2580
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Корупція, відмивання грошей і брехня»: ексгравець збірної України в люті від позиції УЄФА щодо Павелка
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Колишній півзахисник національної команди України Євген Левченко жорстко відреагував на переобрання Андрія Павелка у Виконавчий комітет УЄФА.

Євген Левченко зізнався, що шокований переобранням Андрія Павелка до виконкому УЄФА через те, що президент УАФ перебуває під слідством.

«Нічого собі… я не можу повірити, що УЄФА дозволяє Андрію Павелку бути переобраним до Виконкому. Він не засуджений, але перебуває під слідством. Корупція, відмивання грошей і брехня. Велика ганьба та велика тінь на всю організацію», –— написав Левченко у твіттері.

Нагадаємо, що в Україні Павелка тимчасово відсторонено з посади голови УАФ рішенням Печерського суду, яке було прийняте 17 лютого 2023 року.

За останньою інформацією, президента УАФ відсторонено до 13 травня 2023 року, проте в організації ці відомості не підтвердили.

Над функціонером з листопада 2022 року продовжується слідство у справі про розкрадання коштів на побудові заводу з виготовлення штучних полів. 29 листопада Павелко вніс за себе заставу у розмірі 9,8 мільйона гривень, щоб уникнути взяття під варту.