«Кошмарна подорож на «Вемблі»: англійське ЗМІ оцінило труднощі збірної України перед матчем відбору до Євро-2024

Переглядів 1120
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Кошмарна подорож на «Вемблі»: англійське ЗМІ оцінило труднощі збірної України перед матчем відбору до Євро-2024
Гравці збірної України. Фото: УАФ
Британська преса детально описала складнощі національної команди України пов'язані з тривалим перебуванням у дорозі дорогою на матчі.

Журналіст англійського видання The Sun Джек Россер опублікував статтю про важку подорож команди Руслана Ротаня на поєдинок відбору Євро-2024 між збірними України та Англії, яка стала довгою та напруженою через війну у нашій країні і відсутність авіаційного сполучення для цивільних.

«Україна пережила жахливу подорож на «Вемблі» перед сьогоднішньою кваліфікацією Євро», - написав журналіст на початку статті. 

Частина футболістів збірної України з медичним персоналом добиралася 11 годин 45 хвилин із Києва до польського Перемишля. Потім 2 години автобусом їхала до Жешува, де пересіла на літак і 2 години 9 хвилин летіла до лондонського аеропорту Станстед. На цьому подорож не завершилася і підопічні Руслана Ротаня ще 90 хвилин добиралися до готелю Syon Park Hilton. 

Інша група гравців і тренерського штабу виїхала зі Львова п'ятигодинним потягом, перш ніж зустрітися з іншою частиною футболістів збірної в Жешуві.

Нагадаємо, що матч між національними збірними Англії та України відбудеться на лондонському стадіоні «Вемблі» сьогодні, 26 березня, і розпочнеться о 19:00 за київським часом.