«Коваленко намагається надати якість, але не показує відмінної гри»: італійська преса оцінила дії українця у матчі проти Салернітани

Переглядів 503
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Коваленко намагається надати якість, але не показує відмінної гри»: італійська преса оцінила дії українця у матчі проти Салернітани
Віктор Коваленко. Фото: ФК Спеція
Півзахисник Спеції Віктор Коваленко отримав ігровий час у поєдинку 28-го туру італійської Серії А проти Салернітани, який завершився внічию з рахунком 1:1.

Віктор Коваленко вийшов у стартовому складі Спеції, проте в перерві був замінений. Італійська преса проаналізувала дії українського хавбека в матчі з Салернітаною.

СalcioSpezia - 5.0

"Поставлений на місце Агудело, який не в найкращій формі, у першому таймі він намагається грати в м'яч. Він став єдиною рушійною силою в непоказному матчі, який міг призвести до змін після перерви".

СittadellaSpezia - 6.0

"Він не щадив себе, але його біганина по полю часто виявляється безрезультатною ще й тому, що не всі його товариші по команді розуміють його позицію".

Numero-Diez - 5.5

"Намагається надати якість діям Спеції, але не показує відмінної гри".

Сalciomercato - 5.0

"Працює вхолосту, але це не новинка цього року, так було і минулого року".

Після цієї гри в активі Спеції стало 25 очок. Команда Коваленка посідає 17-те місце в турнірній таблиці Серії А.

У нинішньому сезоні 27-річний український хавбек у складі Спеції провів 15 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився одним асистом.