Коваленко – один із найгірших у Спеції: українець отримав низьку оцінку за матч з Аталантою

Переглядів 890
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Коваленко – один із найгірших у Спеції: українець отримав низьку оцінку за матч з Аталантою
Віктор Коваленко. Фото: Спеція
Український півзахисник Віктор Коваленко, який виступає за спецію на правах оренди з Аталанти, отримав низьку оцінку за дії у матчі 1/8 фіналу Кубка Італії проти «бергамасок».

Українець Віктор Коваленко вийшов у стартовому складі Спеції на позиції центрального півзахисника на сьогоднішній виїзний матч 1/8 фіналу Кубка Італії проти Аталанти (2:5).

Хавбек провів на полі 72 хвилини ігрового часу, після чого був замінений на італійського форварда Даніеля Мальдіні за рахунку 2:4 на користь суперників.

На 38-й хвилині матчу Коваленко віддав гольову передачу на нападаючого Джузеппе Верде. Це була перша результативна дія Віктора цього сезону.

Незважаючи на асист, український хавбек отримав низьку оцінку від аналітиків статистичного порталу Sofascore за дії у сьогоднішньому поєдинку (6,3).

Із гравців стартового складу нижчий бал має лише боснійський голкіпер Петар Жовко (5,5). Келвін Аміан і Ітан Ампаду, що вийшли на заміну, в пасиві якого є автогол у минулому матчі, отримали оцінки 6,2.

Точність передач Коваленка становила 70%. Українець виграв лише одне єдиноборство із чотирьох. Одного разу Віктор пробив у ворота ворота суперника.

26-річний Коваленко провів дев'ять матчів цього сезону і зробив одну результативну передачу.

X