Коваленко один з кращих у складі Спеції в матчі проти Болоньї: українець прийняв участь у забитому голі

Переглядів 418
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Коваленко один з кращих у складі Спеції в матчі проти Болоньї: українець прийняв участь у забитому голі
Віктор Коваленко. Фото: Спеція
У п’ятому турі чемпіонату Італії Спеція, за яку виступає Віктор Коваленко, зіграла у нічию з Болоньєю (2:2). Дублем відмітився Марко Арнаутовіч, українець один з двох кращих у складі своєї команди.

Півзахисник Коваленко вийшов у старті Спеції у друге поспіль. Український хавбек відіграв 64 хвилини та був змінений, але цього часу Віктору вистачило, щоб стати одним з двох кращих гравців у своїй команді за версією статистичного порталу SofaScore, який оцінив гру Коваленко у 7,3 бали.  А ось оцінка українця від іншого авторитетного порталу WhoScored нижча – 6.5.

Також 7,3 отримав Сімоне Бастоні, з яким Коваленко прийняв участь у другому голі Спеції. Вони розіграли штрафний, який закінчився автоголом хавбека Болоньї Джерді Шутена. 

Цього сезону на рахунку Коваленка вже чотири гри за Спецію. Нагадаємо, що у разі збереження місця в елітному дивізіоні італійська команда буде змушена викупити вихованця Шахтаря у Аталанти за два мільйони євро.

У наступному турі чемпіонату Італії Коваленко та Спеції доведеться зустрітись з Наполі. Гра запланована на десяте вересня. 

Після п’яти зіграних матчів у Серії А Спеція з п’ятьма очками займає тринадцяте місце у турнірній таблиці.

X