Коваленко покине Спецію: джерело повідомило інформацію про подальшу долю ексхавбека Шахтаря

Переглядів 6657
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Коваленко покине Спецію: джерело повідомило інформацію про подальшу долю ексхавбека Шахтаря
Віктор Коваленко. Фото: Google
Український півзахисник Віктор Коваленко після вильоту Спеції до Серії Б, найімовірніше, повернеться в розташування клубу якому належить його контракт.

Колишній гравець донецького Шахтаря Віктор Коваленко повернеться до свого старого клубу, але мова не про команду з Донецька. 

Найімовірніше новий сезон, принаймні підготовку до нього, Коваленко проведе у складі Аталанти з Бергамо. Саме цьому клубові й досі належить контракт українця.

Влітку 2022 року Спеція продовжила оренду 27-річного українця з обов’язковим викупом у випадку невильоту з Серії А, проте напередодні команда в матчі плей-офф за право грати в Серії А в наступному сезоні поступилась Вероні 1:3. Тож, скоріш за все, Коваленку вже слід пакувати валізи до Бергамо.

Хоча, не факт, що в цьому місті він затримаєтсья надовго. За інформацією видання Calcio Atalanta в Аталанті на хавбека не розраховують. 

  • За 2 роки в Спеції Коваленко забив 1 гол та зробив 5 асистів у 47 матчах;
  • В сезоні 2022/2023 Коваленко провів за Спецію 18 матчів, в яких відзначився одним асистом;
  • За умовами орендної угоди, яка була розрахована на сезон 2022/2023, у разі збереження прописки у Серії А Спеція була зобов’язана викупити контракт Коваленка у Аталанти;
  • Угода українця з бергамасками розрахована до червня 2025 року.